Električni skiro Xiaomi

Sodobni in hitri električni skiro Xiaomi

Električni skiro xiaomi navdušuje z novimi, posodobljenimi modeli električnih skirojev. Eden je xiaomi električni skiro PRO, ki ima domet do 45 km, z močjo motorja kar 300 W. Drugi zelo zanimiv model pa je Xiaomi 1S z dometom 30 km ter z močjo motorja 250 W.

V glavnem se xiaomi skiroji med seboj razlikujejo v zmogljivosti baterije, kot tudi v dosegu razdalje, ki jo lahko prevozimo z njimi, kakšno hitrost dosegajo ter po moči motorjev.

Električni skiro xiaomi je kakovostna znamka, ki ji gre zaupati, cene pa so se izjemno približale kupni moči večine kupcev.

Glavne izboljšave na teh skirojih so bile izvedene na nosilcu za blatnik, ki je močnejši; na kablih; na elektroniki, ki ima boljše hlajenje. Tudi pnevmatike so precej bolj vzdržljive.  Namestili so pregledne odsevnike in močnejše luči. Krasi jih še pregleden več funkcionalen zaslon.

 • Pametna mobilnost z velikimi prihranki
  Ne bo vam več treba plačevati za vozovnico ali bencin za avto. Xiaomi električni skiro polnite doma ali na javnih mestih.
 • Oblikovan za sodoben svet
  Električni skiro xiaomi uporablja čisto energijo in vas popelje kamorkoli skozi mesto, brez ovir, do oddaljenega cilja.
 • Garancija na kakovost izdelkov
  Električni skiro xiaomi spada med kakovostne izdelke z dolgo garancijo. Zaščiten je pred korozijo in vlago.
 • 3870 0
  SKIROJEV
 • 1290 0
  POVPRAŠEVANJ
 • 1420 0
  OBISKOV STRANI
 • 6400 0
  ZADOVOLJNIH KUPCEV
Katere so najboljše lastnosti?
Kakovost in zanesljivost

Vrhunska elektronika pod ohišjem, super hlajenje elektronike in učinkoviti blatniki. Dolga garancija in super kakovost.

Kako izbrati pravi električni skiro xiaomi

Najprej se vprašajte, za kakšen namen boste potrebovali xiaomi električni skiro? Lahko vam pomaga premagati razdalje do šole, službe ali trgovine in prijateljev ali sorodnikov, saj je hiter. Po ulicah lahko potujete s 25 km/h in tudi več v nekaterih primerih. 

Nato ugotovite, kakšne razdalje sedaj premagujete ali si jih še želite, saj boste na podlagi teh odgovorov izbrali, tako jakost motorja, kot vzdržljivost baterije, kot ju potrebujete, da vam ne bo treba med potjo polniti skiroja, razen, če želite dejansko tudi skrbeti za gibanje svojega telesa.

Če je teren, po katerem boste vozili neraven, luknjast ali makadamski, izberite skiro z napihljivimi gumami zaradi boljšega udobja. Če imate težave z nogami, pa vam bo prišel prav skiro s sedežem. Da bo vaše potovanje še bolj dinamično, izberite skiro, ki je zložljiv.

električni skiro
Električni skiro Xiaomi
katero različico Xiaomi izbrati
renroll-1542431160
XIAOMI MiJia M365
Stabilno krmilo, velika in napihljiva kolesa, aluminijast lahek okvir, teža 12,5 kg, E-ABS zavorni sistem disk z rekuperacijo energije, zdaj mehanska zavora, 25 km/h, doseg 30 km, motor 250 – 500 W, polnjenje 5,5 ure, LED luči, nosilnost 100 kg, največji vzpon 11 %, litij-ionska baterija 280 Wh - 7,8 Ah, napajalnik 71 W.
two-scooters-home@2x
XIAOMI PRO
Stabilno krmilo, velika 8 inčna napihljiva kolesa, aluminijast lahek okvir, teža 14,2 kg, E-ABS zavorni sistem disk z rekuperacijo energije, zdaj mehanska zavora, 25 km/h, doseg 45 km, motor 300 - 600 W, polnjenje 5,5 ure, LED luči, nosilnost 100 kg, največji vzpon 20 %, litij-ionska baterija NED1004-K 12800 mAh/474 Wh.
renroll-1542431160
XIAOMI 1S
Stabilno krmilo, velika in napihljiva kolesa, aluminijast lahek okvir, teža 12,5 kg, zdaj mehanska zavora, 25 km/h, doseg 30 km, motor 250 - 500 W, polnjenje 5,5 ure, LED luči, nosilnost 100 kg, največji vzpon 14 %, litij-ionska baterija 280 Wh - 7,8 Ah.
dekle na skiroju

Kaj je dobro vedeti?

Za lastno zaščito pri vožnji s skirojem je najbolje, da nosite zaščitno čelado, ker je električni skiro xiaomi hitra naprava. Izberite takega, ki ne presega 25 km/h, zaradi varnosti in cestnih predpisov. Dobro je, da ima skiro tudi zadnjo zavoro, zaradi hitrejšega in bolj varnega zaviranja. Registracija ni potrebna.

Vsak skiro je električna naprava in ni primerna za vožnjo v dežju. Občutljiv je na dež in vodo, ker lahko voda v skiroju povzroči električni udar in ogrozi voznika ter samo napravo. Zato skiroja ne perite s tlačno čistilko, niti ga ne namakajte v vodo oziroma se kakorkoli izognite, da bi ga karkoli zmočilo.

Xiaomi električni skiro  je cenovno zelo ugoden ter dostopen. V primerjavi z nakupom avtomobila, njegovimi stroški in bencinom ali potovanjem z javnim prevozom, je vožnja s skirojem cenovno neprimerljivo ugodnejša. Če ga polnite v službi ali na javnih prostorih, pa je strošek še nižji in se povrne v nekaj mesecih.

Dobavitelji električnih skirojev so pomislili tudi na to, da bi dostopnost električnih skirojev kupcem še bolj približali, zato nekateri ponujajo ugodne kredite oziroma plačila na obroke za  vse resne kupce, ki bi radi takoj prišli do vozila, vendar nimajo dovolj sredstev že ob nakupu.

Kupite skiro z močnejšim motorjem in baterijo, če tudi ne boste izkoristili najvišjih hitrosti, kajti bolj sta vzdržljiva in boste zaradi tega električni skiro imeli dlje časa. Če ga boste morali kdaj nesti ali dati na javni prevoz, nabavite zložljivega. V povprečju xiaomi električni skiro tehta zgolj 14 kg.

Pogosta vprašanja in odgovori

Koliko časa velja garancija za xiaomi električni skiro?

Xiaomi električni skiro ima garancijo običajno 2 leti, če se za skiro dobro skrbi in ga vzdržuje. Baterija ima največkrat garancijo 1 leto, z rednim polnjenjem pa lahko zdrži tudi 2 krat več časa.

Ali se lahko garancija prekine?

V garancijskih pogojih je navedeno, kdaj se garancija zaradi krivde lastnika vozila lahko prekine. Eden od vzrokov je lahko dejstvo, da lastnik ni poskrbel, da v skiro ni vdrla voda in poškodovala elektroniko.

Koliko obremenitve prenese skiro?

Xiaomi električni skiro je oblikovna tako, da prenese do 100 kg obremenitve. Težo morate zmeriti skupaj z lastno telesno maso in tovorom, ki ga peljete s seboj. Najbolje, da skupna obremenitev ne preseže te meje.

Ali ima skiro zavoro?

Seveda, vsak xiaomi električni skiro, ne glede na verzijo, ima dve zavori. E-ABS elektronska zavora je nameščena spredaj. Mehanska pa je zadaj na zadnjem kolesu. Tako lahko zavrete v vsakem primeru.

Ali je xiaomi električni skiro opremljen z lučmi?

Da, xiaomi električni skiro ima spredaj Led luč z močjo 2 W. Opremljen pa je tudi z odsevniki na okvirju za boljšo vidljivost ponoči. Dodatno si lahko pomagate z lučjo na zaščitni čeladi.