Dodatki za električni skiro

Dodatki za električni skiro za bolj varno in udobno vožnjo

Dodatki za električni skiro naj bodo taki, da jih boste res uporabljali, zato naj bodo nabavljeni z namenom. Če za kakšen dodatek ne veste, kaj bi z njim, ga raje ne kupite, ker je to izguba denarja. Dodatke kupite takrat, ko jih resnično potrebujete. Nekateri dodatki za električni skiro so skoraj obvezni, če želite biti na cesti bistveno bolj varni in če želite sami poskrbeti za svoje vozilo v primeru, da nikjer ni nikogar, se lahko dejansko zanesete na sebe, kar je še najboljše. Drugi dodatki pa so lahko zabavni in še koristni zraven.

Med najbolj koristne dodatke spada zagotovo varnostna čelada, ki varuje vašo levo pred udarci, ki se lahko zgodijo ob padcu ali naletu na oviro. Čelada mora ustrezati vaši glavi in biti kakovostna, da se ne razbije ob udarcu. Koristni dodatki so tudi rokavice, kolenčnik in komolčniki, vodotesna torba ali nahrbtnik, odsevniki, luči in zvonec.

 • Pametna čelada vas varuje
  Večnamenska pametna čelada varuje vašo glavo pred udarci in poškodbami ter morebitno smrtjo.
 • Bodite vidni v prometu
  Opremite skiro z LED lučmi spredaj in zadaj ter z odsevniki, da boste vidni drugim udeležencem prometa.
 • Zaščitite svoj električni skiro
  Protivlomna kakovostna ključavnica bo vaš e skiro varovala med tem, ko vas bo čakal, da ga spet uporabite.
 • 3870 0
  koristnih dodatkov
 • 1290 0
  pametnih čelad
 • 1420 0
  protivlomnih ključavnic
 • 6400 0
  zadovoljnih uporabnikov
Kateri dodatki za električni skiro so v TOP trendu?
Te dodatke morate imeti

Nekateri dodatki za električni skiro so lahko izjemno uporabni, zato si poglejmo, katere lahko dobite na trgu in vam olajšajo ali popestrijo vožnjo z vašim e-skirojem.

Večnamenska pametna čelada

Večnamenska pametna čelada je ena izmed skoraj obveznih dodatnih oprem, ki varuje vašo glavo pred udarci v primeru, da padete ali se zaletite. Za e-skiroje čelada za odrasle po zakonu ni obvezna, je pa zelo priporočljiva, ker je že marsikomu rešila življenje ali vsaj trajno zdravje, ker zaradi čelade ni prišlo do hudih poškodb možganov.

Pametno čelado boste zagotovo lahko uporabili še kje drugje, kot so navadno kolo, e-kolo ali motor, tudi pri rolkanju, drsanju, smučanju ali kotalkanju. Zato je pametna čelada res dobra naložba v vašo varnost.

Večnamenske pametne čelade so dodatki za električni skiro, ki vam omogočajo dobro vidnost v prometu tako, da imajo na zadnji strani led luči, ki se jih da regulirati v več barvah preko upravljalnika.

električni skiro
TOP dodatki, ki varujejo
Bodite bolj varni in bolj vidni v prometu
renroll-1542431160
Varovanje s čelado
Pametno čelado je možno nastaviti tako, da se luči prižigajo svetleje ob zaviranju in tako dajejo signal zaviranja udeležencem v prometu za vami, ki vas bodo videli tudi do 100 m daleč.

LED lučke na čeladi lahko svetijo neprekinjeno 36 ur. Čelada pa se sama izklopi po 20-ih minutah, če ni v uporabi zato, da varčuje z energijo.
two-scooters-home@2x
Varnost z LED lučmi
Prednja led luč, ki se enostavno namesti na sprednji del električnega skiroja, da lažje vidite, kje vozite in vas hkrati opazijo drugi udeleženci v prometu. Zadnja LED luč za vidljivost z zadnje strani.

Zaradi nameščenih LED luči na e skiroju se lahko vozite tudi po urbanih naseljih.
renroll-1542431160
Odsevniki za boljšo vidljivost
Na električni skiro lahko namestite odsevnike v obliki nalepk, ki se nalepijo na okvir, krmilo ali blatnike. Namestite lahko tudi odsevnike na kolesa za boljšo vidljivost v prometu tudi od strani.

Največkrat pride do nesreč, če vas drugi vozniki ne opazijo od strani, ker ste temni.
dekle na skiroju

Kaj je dobro vedeti?

Za piko na i pa si lahko omislite tudi nastavljiv sedež za skiroje in vožnja bo še udobnejša na daljše proge. Sedež si boste lahko nastavili po lastni meri in si ga povsem prilagodili.

Sedež pride prav tudi ljudem, ki težje hodijo ali imajo motorične težave. Na ta način jim električni skiro omogoča boljšo mobilnost in neodvisnost.

Eden najbolj uporabnih dodatkov je gotovo nepremočljiva vodoodporna torba, ki se namesti na krmilo skiroja in je oblikovana posebej za skiroje. V njo lahko shranite majhne predmete, kot so luč, dokumenti, denarnica, telefon ali še kaj drugega, če nimate s seboj torbe, kar predvsem pride prav poslovnežem in takim, ki so radi svobodni in brez nahrbtnika ali torbic okoli pasu.

Med uporabnimi dodatki za električni skiro je gotovo tudi nosilni pas za na ramena, ki ga pritrdite na sprednji in zadnji del skiroja in ga tako z lahkoto nesete peš s seboj na javno prevozno sredstvo ali preko terena, kjer se z e-skirojem ni mogoče peljati. Ta dodatek je majhen in lahek ter tudi lep kot moderni modni dodatek.

Koristni in hkrati zabavni dodatki za električni skiro pa so gotovo barvne pnevmatike. Ena izmed njih je fluorescentna pnevmatika, ki jo gotovo udeleženci v prometu ne bodo zgrešili, ne samo da zgledate atraktivno, poleg tega vam še ponuja varnost na cesti. Izberete pa lahko tudi rdečo ali rumeno pnevmatiko, ki sta ravno tako vidni in atraktivni.

Zvonec za krmilo je izdelan iz trpežnega materiala za signaliziranje udeležencem v prometu, ki so na vaši poti in vas ne opazijo. S tem boste poskrbeli za lastno varnost ter varnost drugih udeležencev v prometu. Zvonec se namesti na krmilo električnega skiroja in ima lahko prodoren zvok.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je pametna čelada težka za nošenje?

Pametna čelada je zelo lahka in izdelana iz trdnega materiala, da se ne zlomi in varuje glavo pred udarci. Čelada ima reže za zračenje, da se glava ne poti. Hkrati je je odporna proti dežju in vas varuje tudi pred mokroto ter točo.

Kako deluje pametna čelada?

Pametna čelada ima LED osvetlitev zadaj, da vas drugi udeleženci prometa dovolj dobro vidijo. LED osvetlitev spredaj je namenjena temu, da ob slabih pogojih ter ponoči vidite pot, po kateri se vozite zaradi vaše varnosti, da se ne poškodujete in da tudi električni skiro ostane cel.

Ali pametna čelada uporablja baterije?

Pametni dodatki za električni skiro, kot je pametna čelada, delujejo s pomočjo polnilne baterije, ki je vgrajena v čelado. Polni se z magnetnim polnilcem, s katerim se tudi priklopi direktno iz električnega omrežja.

Kateri so drugi dodatki za električni skiro, ki pridejo lahko prav?

Drugi dodatki za električni skiro so lahko še disk ključavnica, žična ključavnica ali proti vlomna ključavnica za e skiro proti kraji vozila. Najbolj zanesljiva je gotovo proti vlomna, ki ima tudi unikaten ključ in je neuničljiva.

Kako lahko e skiro polepšam?

Za kolesa, skiroje in motorje obstajajo zanimive in atraktivne ter modne nalepke, kot tatooji, ki polepšajo vaš skiro in ga naredijo unikatnega. Izbirate lahko med številnimi motivi, ki so vam všeč in s tem pritegnete tudi pozornost drugih.