Električni skiro široke gume

Električni skiro: široke gume so primerne za vsak teren

Električni skiro je inovativno in vse bolj priljubljeno prevozno sredstvo, ki ima svoje začetke v čisto navadnih otroških skirojih, zahvaljujoč tehnologiji pa se je do danes izkazal za izredno praktičnega in privlačnega, celo udobnega. Vas torej zanima električni skiro? Široke gume so zagotovo tisto, kar vas bo prepričalo v nakup bodisi novega bodisi rabljenega. Da je električni skiro res praktično prevozno sredstvo, ni več skrivnost. Zlasti v mestih se izkaže za izredno dobrega pomočnika, saj nam omogoča hitro vožnjo, včasih hitrejšo kot avtomobil. Z njim se na preprost način izognemo gneči, parkirnega prostora pa nam sploh ni treba iskati, saj skiro le zložimo ali zapeljemo kamor koli.

Vožnja z njim je veliko varčnejša in cenejša kot vožnja z avtomobilom, poleg tega pa je treba poudariti, da je dandanes res modno voziti električni skiro, široke gume pa so lahko le še pika na i popolnemu užitku v vožnji z njim.

 • Prijazen okolju in denarnici
  Vožnja z električnim skirojem je veliko cenejša od vožnje z avtomobilom, hkrati pa trajnostno naravnana.
 • Ustvarjen za prihodnost
  Bodite v trendu in pripravljeni na prihodnost. Električni skiro postaja odličen pomočnik pri mobilnosti.
 • Široke gume kot dodana vrednost
  Izberite vrhunski električni skiro. Široke gume vas bodo osvojile takoj, ko jih boste preizkusili.
 • 3870 0
  skuterjev
 • 1290 0
  povpraševanj
 • 1420 0
  obiskov strani
 • 6400 0
  zadovoljnih kupcev
Široke gume za premagovanje strmin
Električni skiro - široke gume zadovoljijo še tako zahtevne uporabnike

Posebnosti električnih skirojev s širokimi gumami je več, zagotovo pa uporabnike prepričajo naslednje prednosti.

Kupujete električni skiro? Široke gume so res velika prednost

Zakaj? Preprosto zato, ker boste z električnim skirojem, ki ima široke gume, veliko lažje premagovali prav vse terene, tudi hribovite, mokre in blatne, celo takšne, za katere si nikoli ne bi mislili! Če si ogledujete kakšen električni skiro, široke gume predstavljajo res veliko prednost, saj se lahko z njimi vozite skorajda povsod, ne le po mestnih središčih.

Široke gume namreč nudijo odličen oprijem na vseh podlagah, pogosto omogočajo celo vožnjo po robnikih in stopnicah, zaradi njih je skiro bolj vodljiv, hkrati pa tudi na pogled atraktiven in privlačen ter vse bolj v trendu – celo za poslovneže in elegantne dame, ki so vedno v stilu.

Marsikatera različica električnega skiroja s širokimi gumami spominja na skuter, ki je že desetletja priljubljeno prevozno sredstvo, tako da lahko na trgu dobite številne električne skiroje s širokimi gumami, ki so nekakšna mešanica klasičnih električnih skirojev in električnih skuterjev.

električni skiro
Koristni nasveti
Majhne skrivnosti za daljšo življenjsko dobo
renroll-1542431160
Boljše so napolnjene z zrakom
Nekateri električni skiroji imajo trde gume, spet drugi pa takšne, ki so napolnjene z zrakom. Priporočamo slednje, saj omogočajo boljšo vozno izkušnjo na splošno. Z njimi lahko premagujete tudi terene, ki jih z gumijastimi kolesi ne morete.

Seveda pa morate paziti, da bodo gume ves čas najbolj optimalno napolnjene z zrakom.
two-scooters-home@2x
Redni pregledi in menjava
Brez dobrih zavor vožnja z električnim skirojem, ki ima široke gume, ne bo varna, zato redno spremljajte njihovo stanje in sestavne dele zamenjajte, kadar je to potrebno.

Obrabo diska ali zavornih ploščic boste kaj hitro opazili, njihova menjava pa je preprosta. Glejte pa na to, da boste kupili skiro, ki ima zavore na obeh kolesih.
renroll-1542431160
Gume redno čistite
Ker je električni skiro s širokimi gumami primeren za različne, tudi zahtevne terene, bodo gume najbrž hitro umazane. Gume in preostale dele redno čistite z vlažno krpo, da jim podaljšate življenjsko dobo.

Prah, voda, blato in druga umazanija lahko, če se dlje časa nabirajo, poškodujejo sestavne dele, kot so tesnila in gibljivi sklopi.
dekle na skiroju

Kaj je dobro vedeti?

Če si ogledujete električni skiro, široke gume pa so nujen pogoj, morate ob nakupu gledati tudi na druge dejavnike. Dobro pretehtajte, koliko dosega ima baterija in kako hitro se napolni, kako je praktičen in priročen, kako je električni skiro varen za vožnjo, kakšno vožnjo zagotavlja … Ali je vožnja z njim gladka, mehka?

Kupujete torej električni skiro. Široke gume so v bistvu eden od znakov varnejše, stabilnejše vožnje, saj imajo boljši stik s podlago, s tem pa zagotavljajo boljši oprijem, poleg tega boste s pomočjo širokih gum, ki zagotavljajo odlično stabilnost, vozili tudi tam, kjer z običajnimi ne morete, na primer po peščeni plaži. Privlačno, kajne?

Ker je izbira na trgu vse bolj obsežna, je vsekakor dobro vedeti, da so pnevmatične široke gume boljša izbira kot povsem običajne. Ker so napolnjene z zrakom, se še bolje oprijemajo podlage, hkrati pa so primernejše tudi za neugodnejše vremenske razmere (dež oziroma moker teren), pesek in celo blato.

V kolikor si ogledujete električni skiro, široke gume pa so visoko na vašem seznamu, ste lahko prepričani, da vam investicije ne bo žal. Za skiro, ki ga lahko vozite po vseh terenih, boste morda res odšteli nekoliko več kot za običajnega, a boste z njim dobili tudi več udobja, mehkejšo in stabilnejšo vožnjo …

Večina proizvajalcev električnih skirojev s širokimi gumami svetuje, da se teh ne uporablja več kot pet let. To pomeni, da boste lahko zgolj z enimi gumami prevozili številne kilometre, seveda pa jih boste zamenjali tudi prej, če se bo pojavila potreba po tem.

Pogosta vprašanja in odgovori

Zakaj naj bi imel električni skiro široke gume?

Iz več razlogov, na prvem mestu sta vsekakor boljša stabilnost med vožnjo in trdnejši oprijem – zaradi boljšega stika s podlago. Vožnja je udobna, mehkejša in tudi varnejša kot pri običajnem električnem skiroju.

Je električni skiro s širokimi gumami primeren za vožnjo po mestu?

Seveda, kljub širokim gumam so lahko okretni, morda boste potrebovali le nekaj časa, da se ga boste navadili obvladovati tudi po mestnih ulicah in v gneči.

Kako se široke gume obnesejo na zahtevnejših terenih?

Odlično! Kupujete električni skiro? Široke gume so tiste, ki so ustvarjene za klance, hribe, grbine, travo, poljske poti, celo za pesek in mokro podlago. Z njim boste prišli skorajda povsod.

Je premer gum pri električnem skiroju pomemben?

Verjetno veste, da so manjša kolesa oziroma kolesa z manjšim premerom nekoliko bolj vodljiva in lahko hitreje zavijajo oziroma se hitreje odzovejo na vaš ukaz. Izberite takšna kolesa, kot vam najbolj ustrezajo.

Ali imam na skiroju lahko nameščene različne gume?

Raje ne, mešanju se izognite, če se le da. Nameščene imejte originalne gume, tudi, ko jih zamenjate, se držite enakega proizvajalca in same zasnove gum – obe naj bosta enaki.